Top zonvakantie Malta 🏝️ Land's End Boutique Hotel

Prijs (per persoon)€618,-€803,- -23%
Vertrek opDinsdag 18 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  Sliema
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Malta ☀ 8 Dagen in Land's End Boutique Hotel, Sliema ☀ € 618,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Top zonvakantie Malta - Malta met vertrek op dinsdag 18 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Land's End Boutique Hotel

8-daagse Zonvakantie naar Malta bij Land's End Boutique Hotel. Super centrale ligging, Moderne, frisse inrichting, Zwembad op de 11e verdieping, Genieten van de zonsondergang, Ontdek veelzijdig Malta, Neem de ferry naar Valletta & inclusief transfers.. Op een bijzondere plek in Sliema vind je dit moderne hotel. Wat het hotel zo bijzonder maakt is het uitzicht op de hoofdstad van Malta. Je ziet de koepel van de bekende basiliek boven de gebouwen uit torenen. Het hotel ligt dus op een centrale plek, maar je geniet er wel van de rust net buiten de hoofdstad. Op de 11e verdieping is een zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen. 's Avonds drink je nog een drankje in de bar terwijl je geniet van de zonsondergang.

Top zonvakantie Malta 🏝️ Land's End Boutique Hotel
Top zonvakantie Malta 🏝️ Land's End Boutique Hotel
Top zonvakantie Malta 🏝️ Land's End Boutique Hotel
Top zonvakantie Malta 🏝️ Land's End Boutique Hotel

Vakantie highlights

  • Super centrale ligging, Moderne, frisse inrichting, Zwembad op de 11e verdieping, Genieten van de zonsondergang, Ontdek veelzijdig Malta, Neem de ferry naar Valletta & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 18 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!