Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Lunja Village

Prijs (p/p)€647,-€770,- -16%
Vertrek opMaandag 12 juli 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Imi Ouaddar
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Marokko ☀ 8 Dagen all inclusive in Lunja Village, Imi Ouaddar ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 647,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Last minute zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op maandag 12 juli 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Lunja Village

8 daagse vliegvakantie naar Lunja Village in imi ouaddar, marokko. Lunja Village is een 4-sterrenhotel gelegen in Imi Ouaddar aan de Atlantische Kust van Marokko. Je hebt een prachtig een uitzicht over de zee vanaf het hotel en ben je binnen no-time op het strand. Ontspannen doe je in de spa of rondom een van de 6 zwembaden. Kinderen zullen het waterpark met glijbanen zeker waarderen waar ze urenlang kunnen genieten. Jong en oud kan diverse sporten beoefenen zoals tennis, voetbal en jeu de boules. Na een gezellige dag kun je met het hele gezin lekker eten in het restaurant. Beleef dit jaar een leuke vakantie in Lunja Village!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!