Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Riad Al Madina

Prijs (per persoon)€611,-€745,- -18%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Essaouira
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen in Riad Al Madina, Essaouira ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 611,-  (per persoon) ☀ Last minute zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op maandag 28 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Riad Al Madina

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij Riad Al Madina. In de bruisende medina, Uitwaaien? Zo het strand op, Sfeervolle patio en dakterras, Beroemdheden zijn je voorgegaan, Diverse knusse loungeplekken, Tot rust komen & inclusief transfers.. Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. Deze unieke accommodatie ligt in een rustieke omgeving. Puur genieten van elkaar en van de omgeving. Verblijf in Riad al Madina in een voormalige ontmoetingsplaats voor schrijvers, schilders en vooral muzikanten. Bekende artiesten als Jimi Hendrix en Leonard Cohen zijn in het hotel gezien. Mooi gedecoreerde kamers, een sfeervol ingerichte patio en dakterras en een ligging midden in de medina maken van Riad al Madina een absolute aanrader!

Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Riad Al Madina
Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Riad Al Madina
Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Riad Al Madina
Last minute zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Riad Al Madina

Vakantie highlights

  • In de bruisende medina, Uitwaaien? Zo het strand op, Sfeervolle patio en dakterras, Beroemdheden zijn je voorgegaan, Diverse knusse loungeplekken, Tot rust komen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!