Korting zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas

Prijs (per persoon)€626,-€792,- -21%
Vertrek opWoensdag 23 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen in RIU Tikida Dunas, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 626,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op woensdag 23 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.1

RIU Tikida Dunas

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij RIU Tikida Dunas. Pal aan het strand, Slapen in gerenoveerde kamers, Blijf in shape in de fitness, En voor de kids? Pret in RiuLand, Genoeg waterplezier, Hotel met eco-label (fair travel), Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Dit RIU hotel staat op een mooie plek. RIU Tikida Dunas is onze topper direct aan het lange zandstrand van Agadir. Een frisse look met natuurlijk de bekende service van RIU. De mini's laat je ballenbakken in RIULand en zelf boek je een heerlijke chocomassage in het uitgebreide wellnesscentrum. Elke vakantiedag begint hier al goed; wakker worden doe je tijdens het ontbijt met magnifiek uitzicht op de zee en boulevard. Onbeperkt genieten!

Korting zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Korting zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Korting zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas
Korting zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Tikida Dunas

Vakantie highlights

  • Pal aan het strand, Slapen in gerenoveerde kamers, Blijf in shape in de fitness, En voor de kids? Pret in RiuLand, Genoeg waterplezier, Hotel met eco-label (fair travel), Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Volleybal,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 23 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!