Last minute vakantie Noordwest-Kust 🏝️ Le Palmiste

Prijs (per persoon)€1729,-€2435,- -29%
Vertrek opMaandag 29 augustus 2022
Verblijf9 Dagen halfpension
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Noordwest-Kust »  Trou Aux Biches
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Mauritius ☀ 9 Dagen halfpension in Le Palmiste, Trou Aux Biches ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1729,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Noordwest-Kust - Mauritius met vertrek op maandag 29 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Le Palmiste

Op slechts een paar minuten lopen van het lange, witte zandstrand van Trou aux Biches, een van de mooiste stranden van het eiland.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!