Last minute vakantie Oostkust 🏝️ Emeraude Beach Attitude

Prijs (p/p)€1161,-€1416,- -18%
Vertrek opDinsdag 1 juni 2021
Verblijf10 Dagen all inclusive
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Oostkust »  Belle Mare
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Mauritius ☀ 10 Dagen all inclusive in Emeraude Beach Attitude, Belle Mare ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1161,- p/p ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Oostkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 1 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.9

Emeraude Beach Attitude

Belle Mare op Mauritius staat bekend om haar kilometerslange witte stranden met turqouise lagunes. Je transfer naar het Emeraude Beach Attitude voert je langs deze kust en geeft je dat zeer welkome vakantiegevoel. Genieten kan hier in alle rust, gezien het Adults Only beleid van het resort. Het personeel van dit kleinschalige All Inclusive hotel zal er alles aan doen om dit gevoel vast te houden. Smikkelen van het buffet, plonzen in het zwembad, het zit allemaal bij de prijs inbegrepen. En op het strand voor Emeraude Beach staat Coco voor je klaar met zijn typisch Mauritiaanse karretje vol lekkers. Een verfrissende cola, heerlijk koud biertje of een lekker snack? Coco draait zijn hand er niet voor om.

Last minute vakantie Oostkust 🏝️ Emeraude Beach Attitude
Last minute vakantie Oostkust 🏝️ Emeraude Beach Attitude
Last minute vakantie Oostkust 🏝️ Emeraude Beach Attitude
Last minute vakantie Oostkust 🏝️ Emeraude Beach Attitude

Faciliteiten accommodatie

  • Met je blote voeten in het zand
  • Zonnebaden tussen de locals
  • All Inclusive, maximaal relaxen
  • Mauritiaanse gastvrijheid
  • Relaxte en ongedwongen sfeer
  • Oog voor mens en milieu

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!