Geweldige zonvakantie Yucatán 🏝️ TRS Coral

Prijs (per persoon)€1787,-€2448,- -27%
Vertrek opMaandag 29 augustus 2022
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Mexico »  Yucatán »  Isla Mujeres
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Mexico ☀ 9 Dagen all inclusive in TRS Coral, Isla Mujeres ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1787,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Yucatán - Mexico met vertrek op maandag 29 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

TRS Coral

Welkom in Mexico. Om je heen palmbomen en een ultra-modern paradijs. Eind 2018 opende dit 5-sterrenhotel haar deuren aan de witte zandstranden van Costa Mujeres. Kies een zwembad om aan te relaxen...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!