Fantastische zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta Mae dos Homens

Prijs€872,-€1038,- -16%
Vertrek opDinsdag 4 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiehuis
Bestemming Portugal »  Madeira »  Funchal
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Quinta Mae dos Homens, Funchal ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 872,-  ☀ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ☀ Fantastische zonvakantie Madeira - Portugal met vertrek op dinsdag 4 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.1

Quinta Mae dos Homens

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta Mae dos Homens. Authentiek en kleinschalig, Een rustige plek met Funchal aan je voeten, Unieke ligging!, Verse broodjes in de ochtend, De service komt uit het hart & inclusief transfers.. Welkom in Quinta Mae dos Homens. Dit landhuis ligt in de heuvels van Funchal. Het oude centrum van Funchal is hier niet ver vandaan. Dwaal door de kleine smalle straten vol met kleine winkels. Dit bloemeneiland heeft naast mooie natuur ook een heerlijke keuken. In Madeira beleef je een culinaire ontdekkingstocht die je lang zal bij blijven. Strijk neer op één van de terrassen en bestel een typische Madeirees gerecht. En natuurlijk hoort daar een goed glas beroemde Madeira wijn bij. Dit wordt genieten.

Fantastische zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta Mae dos Homens
Fantastische zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta Mae dos Homens
Fantastische zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta Mae dos Homens
Fantastische zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta Mae dos Homens

Vakantie highlights

  • Authentiek en kleinschalig, Een rustige plek met Funchal aan je voeten, Unieke ligging!, Verse broodjes in de ochtend, De service komt uit het hart & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 4 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!