Last minute vakantie Madeira 🏝️ Savoy Palace

Prijs (per persoon)€1633,-€2067,- -21%
Vertrek opWoensdag 27 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Madeira »  Funchal
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Portugal ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Savoy Palace, Funchal ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1633,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Madeira - Portugal met vertrek op woensdag 27 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Savoy Palace

Gelegen boven de haven met uitzicht op Funchal Bay en de Atlantische Oceaan. De oude binnenstad in de hoofdstad met talrijke winkel- en uitgaansgelegenheden ligt op ca. 15 minuten lopen. De...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 27 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!