Goedkope vakantie Costa Brava 🏝️ Hotel Caprici

Prijs (p.p.) €544,-€599,-  -9%
Vertrek opDinsdag 1 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Santa Susanna
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope vakantie Spanje ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Hotel Caprici, Santa Susanna ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 544,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Direct aan het strand ☀ Show-cooking en animatie in zomer ☀ Ideale ligging ☀ Goedkope vakantie Costa Brava met vertrek op dinsdag 1 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

6.3

Hotel Caprici

Direct als je aankomt bij Hotel Caprici merk je al wat een gezellige vakantiesfeer er hangt. Dit komt deels doordat het complex omringd is met groene weelderige palmbomen, maar ook de vriendelijkheid van het personeel draagt hier zeker aan bij. Het strand voor de deur maakt het vakantieplaatje helemaal af. Alles ligt binnen wandelafstand van het hotel. Een ideale ligging dus in Santa Susanna, waar je ook heerlijk van de rust kunt genieten. In het hoogseizoen biedt het animatieteam je allerlei activiteiten zoals sport, spelletjes of wedstrijden. De kleinsten kunnen terecht bij de miniclub. 's Avonds heb je keuze uit een heerlijk buffet en zal de kok verrassen met een spectaculaire cooking show.Het bijzondere aan dit hotel is dat zij zich bezig houden met een schoon milieu. De kamers zijn netjes en comfortabel ingericht. Dat wordt een heerlijke vakantie in Santa Susanna!

Goedkope vakantie Costa Brava 🏝️ Hotel Caprici
Goedkope vakantie Costa Brava 🏝️ Hotel Caprici
Goedkope vakantie Costa Brava 🏝️ Hotel Caprici
Goedkope vakantie Costa Brava 🏝️ Hotel Caprici

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!