Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Kervansaray

Prijs (p.p.) €574,-€629,-  -9%
Vertrek opWoensdag 23 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Turkije »  Egeïsche Kust »  Bodrum-Torba
VervoerInclusief vlucht en huurauto
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope fly & drive zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen logies in Hotel Kervansaray, Bodrum-Torba ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ € 574,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Geschikt voor eenoudergezinnen ☀ Vele bars & restaurants ☀ Prachtig uitzicht over zee ☀ Twee leuke waterglijbanen ☀ Shuttleservice naar Bodrum ☀ Liftje naar de pier ☀ Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust met vertrek op woensdag 23 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Hotel Kervansaray

Kervansaray ligt aan zee, in een schitterende, groene omgeving. Het luxe hotel bestaat uit verschillende laagbouwhuisjes die trapsgewijs tegen een heuvel zijn aangebouwd. Hierdoor heb je vanuit alle kamers een prachtig uitzicht op de natuur en zijn er ook genoeg kamers die uitkijken op zee.In Hotel Kervansaray kun je heerlijk genieten van lekker eten. Of je nou van smakelijke visgerechten houdt, of van Italiaans, je vindt het hier allemaal. Om de dorst te lessen zijn er maar liefst acht verschillende bars: van een swim-up bar, waar je in het water aan de bar kunt zitten, tot een vitaminebar waar gezorgd wordt voor gezonde drankjes.Bijzonder aan dit prachtige hotel is, dat wanneer je naar de zee wilt, je met een liftje naar beneden moet. Daar aangekomen kun je heerlijk zonnen op de pier en een frisse duik in het water nemen. Blijf je liever boven, dan hoef je je geen moment te vervelen. Er zijn meerdere zwembaden, waaronder een zwembad met twee waterglijbanen en er wordt van alles georganiseerd voor jong en oud. Vanaf het terras bij het grote zwembad geniet je ook nog eens van een adembenemend uitzicht over zee en verschillende eilandjes die voor de kust liggen, prachtig!

Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Kervansaray
Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Kervansaray
Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Kervansaray
Heerlijke zonvakantie Egeïsche Kust 🏝️ Hotel Kervansaray

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 23 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!