✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Bulgarije Barcelo Royal Beach Rocd
Sunny Beach, Bulgarije
Barceló Royal Beach
5 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 695,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 11 augustus 2020
korting: 20%
Reisaanbieder: Corendon
8,3

Zonvakantie Bulgarije! Boek nu deze all inclusive zomervakantie Sunny Beach en verblijf vanaf 11 augustus aan de kust van de Zwarte Zee voor slechts € 695,- per persoon! In het 5 sterren Barceló Royal Beach vind je diverse luxe voorzieningen zoals wellness en het strand ligt op slechts enkele meters!

Boek nu met korting

Geen € 864,- maar slechts

€ 695,=
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

All inclusive Sunny Beach

Sunny Beach is de vakantie bestemming van Bulgarije. Gelegen aan de Zwarte Zee, met heerlijk weer, lange stranden en scherpe prijzen, is dit een heerlijke bestemming voor een luxe maar voordelige zonvakantie. Je boekt al een all inclusive Sunny Beach voor slechts € 695,- per persoon. Het Barceló Royal Beach staat op slechts een kleine 100 meter van het strand en biedt allerlei goede voorzieningen. Met wellness, fitness, zwembaden en zelfs een binnenbad, is hier aan alles gedacht. Ook is er voor kinderen genoeg te doen. Zo is er onder andere een kinderbad, kidsclub en een speeltuin. Geniet in augustus van een heerlijke zonvakantie in Sunny Beach met korting!