✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Egypte El Gouna Hotel Three Corners Ocean View
El Gouna, Egypte
Three Corners Ocean View
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 569,-
Vertrek: vrijdag, 24 mei 2019
korting: 25%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Sunweb
9,0

Last minute Egypte all inclusive. Adults only zonvakantie Egypte inclusief vlucht en transfer voor slechts € 569,- per persoon. Je verblijft vanaf 24 mei 8 dagen lang in het Egyptische El Gouna aan de Rode Zee. Duiken, snorkelen en ontspannen op het strand of in de wellness, het kan allemaal in het luxe 4 sterren hotel Three Corners Ocean View in El Gouna Egypte.

Boek nu met korting

Geen € 749,- maar slechts

€ 569,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Adults Only vakantie Egypte

Wil je ongestoord ontspannen en genieten van je zonvakantie, dan boek je een Adults Only vakantie. Het all inclusive Three Corners Ocean View hotel in El Gouna Egypte is alleen toegankelijk voor gasten ouder dan 16 jaar. Zo kun je rustig ontspannen op het strand bij het hotel of het nabij gelegen Zaytouna Beach, waar je in de beachbar heerlijk een drankje kunt drinken. Bij Zaytouna Beach kun je ook uitstekend snorkelen tussen het koraal. Ontspan in het wellness center, waar je niet alleen kunt ontspannen, maar ook kunt deelnemen aan hippe activiteiten als yin- en vinyasa yoga, zumba, pilates en buikdansen. In de restaurants van het hotel is het culinair genieten. Boek nu deze top adults only vakantie Egypte met korting!