✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Egypte 2955697 Pixabay
Marsa Alam, Egypte
Brayka Bay
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 678,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 24 augustus 2019
korting: 27%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI
8,2

Zonvakantie Egypte in Marsa Alam, ideaal voor duikers en snorkelaars. Verblijf vanaf 24 augustus in het 4 sterren all inclusive Brayka Bay resort. Het hotel staat op een rustige locatie in een mooie baai. Hier kun je heerlijk ontspannen en helemaal tot rust komen. Maak snorkeltrips en duiksafari's en geniet volledig van je all inclusive zonvakantie Egypte.

Boek nu met korting

Geen € 888,- maar slechts

€ 678,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Duik- en snorkelvakantie Egypte

In de Rode Zee vindje de meest noordelijke koraalriffen ter wereld. Koralen, vissen en tal van mooie dieren met levendige kleuren. Het is een fantastische bestemming voor een duik- en snorkelvakantie. Voor en na je snorkeltrip of duiksafari kun je heerlijk ontspannen in het resort. Zonnebaden bij één van de zwembaden of op het strand en een beetje licht bewegen met de vele activiteiten die geboden worden. Of duik de wellness in. Voor kinderen is er een kinderbad, speeltuin, kinderdisco en een kidsclub aanwezig. Jong en oud zal zich hier eindeloos vermaken. Geniet van deze heerlijke duik- en snorkelvakantie Egypte.