✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

A05812a6ea54f32db80b865f7cd66f25 XL
Last minute Zakynthos all inclusive
juli
8 dagen vanaf € 549,-
korting: 40%
Reisaanbieder: De VakantieDiscounter
7,2

Goedkope super last minute Zakynthos all inclusive vakantie aanbiedingen juli 2021 tot 40% korting! All inclusive zonvakantie inclusief vlucht en transfer, 8 dagen al vanaf € 529,- p.p.! Vind hier de goedkoopste last minutes naar Zakynthos voor juli! Bekijk direct goedkope all inclusive vakanties naar Zakynthos bij De Vakantiediscounter.

Super last minute Zakynthos inclusief vlucht en transfer

Het Griekse eiland Zakynthos staat bekend als de bloem van het oostelijk Middellandse Zee gebied. Maar het kent ook wel de naam: Schilpaddeneiland. Aarzel niet en boek een heerlijke all inclusive vakantie naar Zakynthos. Deze reis brengt je naar één van de mooiste eilanden van Griekenland. Een prachtig heuvellandschap, aaneengeregen wijngaarden, velden vol amandelbomen en goudgele zandstranden op een oppervlakte van 416 km2. Het mooie zandstrand Laganas, wordt regelmatig bezocht door Middellandse Zeeschildpadden. Zij leggen hier hun eieren en vervolgen hun weg in de kristal heldere wateren van de Middellandse Zee. Zakynthos kent ook veel wandel- en fietspaden, ideaal voor een wandelvakantie dus! Het is de mooiste manier om het prachtige landschap van Zakynthos te ontdekken.

Last minute all inclusive

NU TOT WEL

40% korting!

*met vertrek in juli
*disclaimer