✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kroatie Istrie Hotel Petalon
Vrsar, Istrië, Kroatië
Hotel Petalon
4 Sterren, Logies+ontbijt
8 dagen voor € 255,- p.p.
Vertrek: zaterdag, 11 mei 2019
korting: 46%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI
8,2

Goedkope vakantie Kroatië inclusief vlucht en transfer. Pak deze last minute Kroatië en vlieg al op 11 mei voor slechts € 255,- per persoon naar Istrië. Verblijf 8 dagen in het 4 sterren Hotel & Appartementen Petalon, direct aan het strand van Vrsar. Met het heerlijke milde Mediterrane klimaat is dit ook in mei een heerlijke bestemming voor een last minute zonvakantie Kroatië.

Boek nu met korting

Geen € 475,- maar slechts

€ 255,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope zonvakantie Kroatië

Kroatië staat bekend als goedkope bestemming voor een zonvakantie. Met het mediterrane klimaat is het weer mild en ook in mei zijn de temperaturen al aangenaam. Met deze mooie aanbieding, met maar liefst 46% korting, heb je dan ook een goedkope zonvakantie Kroatië. Je vliegt voor 8 dagen naar Vrsar aan de kust van Istrië, waar je in het mooie Petalon hotel & appartementen verblijft. Hier zit je direct aan het strand en in een beeldschone omgeving. Verken het mooie Istrië tijdens deze goedkope zonvakantie Kroatië.