✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Malediven Ellaidhoo By Cinnamon
Noord Ari Atol, Malediven
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 1429,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 14 mei 2019
korting: 20%
Vliegreis vanaf: Düsseldorf
Reisaanbieder: Prijsvrij
8,2

Zonvakantie Malediven. Wie wil er nu niet op vakantie naar een beeldschoon tropisch eiland? Op de Malediven krijg je de echte 'bounty eiland' ervaring. Palmbomen, witte koraal stranden, het meeste heldere zeewater ooit en natuurlijk, fantastische weer. En met deze aanbieding is deze Malediven vakantie zeer voordelig. Boek nu deze vakantie naar de Malediven, voor slechts € 1429,- per persoon.

Boek nu met korting

Geen € 1804,- maar slechts

€ 1429,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Vakantie Malediven

De Malediven staan bekend als de Bounty eiland vakantiebestemming. De verschillende kleine eilandjes in het gebied hebben prachtige luxe resorts, waar je volledig kunt ontspannen. Je waant je volledige van de bewoonde wereld, met het weidse uitzicht over zee. De palmbomen, de witte stranden, de zee met haar kleurrijke onderwater wereld en dan nog die luxe resorts met hun wellness voorzieningen. Hier kom je echt even helemaal tot rust. En dat is toch de bedoeling van een vakantie. Boek nu deze goedkope Malediven vakantie, met wel 20% korting!