✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

E083ac4df288f0b9f03ec1adbe79e026 XL
Last minute Ibiza all inclusive
juli
8 dagen vanaf € 669,-
korting: 40%
Reisaanbieder: De VakantieDiscounter
7,7

Goedkope super last minute Ibiza all inclusive vakantie aanbiedingen juli 2021 tot 40% korting! All inclusive zonvakantie inclusief vlucht en transfer, 8 dagen al vanaf € 669,- p.p.! Vind hier de goedkoopste last minutes naar Ibiza voor juli! Bekijk direct goedkope all inclusive vakanties naar Ibiza bij De Vakantiediscounter.

Super last minute Ibiza inclusief vlucht en transfer

De zonbestemming in de Spaanse Middellandse Zee bij uitstek is Ibiza? Vele Ibiza-vakantiegangers gaan zelfs voor de tweede of derde keer. "Back to the island", zoals de Vengaboys zongen, "we're gonna have a party!" Ibiza staat van vroeger bekend als hippie-eiland en dat heeft niet alleen een stempel gezet. Het heeft ook daadwerkelijk de vakantiesfeer van dit eiland gevormd. Zowel voor de budget feestvakantie als een luxe all inclusive relax-vakantie. Ibiza is niet zomaar een zonvakantie, het is een manier van leven. Het Ibiza-gevoel verschilt per persoon, maar vrijwel iedereen is het erover eens dat Ibiza uniek is in zijn soort.

Last minute all inclusive

NU TOT WEL

40% korting!

*met vertrek in juli
*disclaimer