SALE vakantie Bonaire 🏝️ 9 Dagen logies Hamlet Oasis

Prijs (per persoon)€815,-€1019,- -20%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 25 september 2023
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Bonaire »  Bonaire »  Kralendijk
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Deal vakantie Bonaire. 9 Dagen logies in Hamlet Oasis, Kralendijk € 815,-  (per persoon). SALE vakantie Bonaire - Bonaire met vertrek op maandag 25 september 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.7

Hamlet Oasis

9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Hamlet Oasis. Het terras is hier je thuis, Aandacht voor iedere gast, Goede prijs en hoge kwaliteit, Oase van rust bij de zee, Met PADI-duikschool op het park, Duik in de helderblauwe zee & inclusief transfers.. Rustig gelegen cottages met fijne appartementen en een ruim terras op slechts een paar stappen van de helderblauwe Caribische Zee. Je wordt hier omringd door tropische tuinen en bloemenpracht. 's Middags lekker afkoelen in het zwembad met magnesium water of met een duik in de zee. Dit is een oase van rust bij de zee.

SALE vakantie Bonaire 🏝️ 9 Dagen logies Hamlet Oasis
SALE vakantie Bonaire 🏝️ 9 Dagen logies Hamlet Oasis
SALE vakantie Bonaire 🏝️ 9 Dagen logies Hamlet Oasis
SALE vakantie Bonaire 🏝️ 9 Dagen logies Hamlet Oasis

zonvakantie Bonaire | last minute vakantie Bonaire | vakantie Bonaire

Vakantie highlights

  • Het terras is hier je thuis
  • Aandacht voor iedere gast
  • Goede prijs en hoge kwaliteit
  • Oase van rust bij de zee
  • Met PADI-duikschool op het park
  • Duik in de helderblauwe zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Duikschool,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 25 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-08-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!