Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu 🏝️ 8 Dagen logies Angelica

Prijs (per persoon)€395,-€627,- -37%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Corfu »  Agios Gordios
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Laagste prijs zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies in Angelica, Agios Gordios € 395,-  (per persoon). Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu - Griekenland met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.7

Angelica

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Angelica. Prijstopper, Ruime appartementen, Gelegen in de prachtige natuur, Wandel naar Agios Gordios, Lekker eten, goede service, Er wordt goed voor je gezorgd & inclusief transfers.. Deze appartementen zijn gelegen op één van de mooiste plekjes van Corfu. Een vol groen landschap vormt het decor van je eigen schilderij. Je wandelt zo naar het centrum van Agios Gordios. Het complex is knus en kleinschalig en in het restaurant worden de lekkerste Griekse gerechten voor je klaargemaakt door Sophia en Anna. Hier is het elke dag fijn wakker worden met een lekkere kop koffie op het terras, waar de plannen voor vandaag worden gemaakt. Wordt het een relaxte dag aan het zwembad of strand of kies je voor mooie uitstapjes maken?

Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu 🏝️ 8 Dagen logies Angelica
Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu 🏝️ 8 Dagen logies Angelica
Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu 🏝️ 8 Dagen logies Angelica
Earlybird aanbieding zonvakantie Corfu 🏝️ 8 Dagen logies Angelica

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Prijstopper
  • Ruime appartementen
  • Gelegen in de prachtige natuur
  • Wandel naar Agios Gordios
  • Lekker eten
  • Goede service
  • Er wordt goed voor je gezorgd & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-10-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!