Pak 'm nu! zonvakantie Epirus ☀ 8 Dagen logies ontbijt Alfa

Prijs (per persoon)€643,-€846,- -24%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDinsdag 14 mei 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Epirus »  Parga
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Pak 'm nu! zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies ontbijt in Alfa, Parga € 643,-  (per persoon). Pak 'm nu! zonvakantie Epirus - Griekenland met vertrek op dinsdag 14 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9.6

Alfa

8-daagse Zonvakantie naar Epirus bij Alfa. Dichtbij 't strand en het centrum, Prachtige kamers, Berichtje naar huis via WiFi, Toprestaurant '5 Senses', Goede service, Rustig gelegen hotel & inclusief transfers.. Hotel Alfa is een begrip. Doorgegeven van vader op zoon en beiden hebben een groot hart voor de zaak. En dat is te merken. Word wakker in een nieuw bed. De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en dat zie en voel je. Ook de locatie van het hotel is goed. Een korte wandeling tussen de olijven door en je staat op de boulevard van Parga. Restaurants, terrassen met uitzicht op zee en een goede sfeer. Ook is er een strand in het centrum. Lekker dichtbij. Heb je zin in een beetje meer paradijs? Stap dan in de watertaxi vanuit Parga centrum. Je vaart om de rotsen heen naar Valtos Beach of Lichnos Beach. Een mooie vakantiedag gegarandeerd!

Pak 'm nu! zonvakantie Epirus ☀ 8 Dagen logies ontbijt Alfa
Pak 'm nu! zonvakantie Epirus ☀ 8 Dagen logies ontbijt Alfa
Pak 'm nu! zonvakantie Epirus ☀ 8 Dagen logies ontbijt Alfa
Pak 'm nu! zonvakantie Epirus ☀ 8 Dagen logies ontbijt Alfa

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Dichtbij 't strand en het centrum
  • Prachtige kamers
  • Berichtje naar huis via WiFi
  • Toprestaurant '5 Senses'
  • Goede service
  • Rustig gelegen hotel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 14 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-10-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!