Fantastische zonvakantie Karpathos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Helios

Prijs (per persoon)€793,-€922,- -14%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Karpathos »  Amoopi
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Mega korting zonvakantie Griekenland. 8 Dagen logies ontbijt in Helios, Amoopi € 793,-  (per persoon). Fantastische zonvakantie Karpathos - Griekenland met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7

Helios

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Helios. Hip & uniek boutique-style hotel, Direct aan het strand van Amoopi, Kleinschalig en modern, Vlak bij het knusse centrum, Relaxen in de chill out bar, Heerlijk slapen in je hippe kamer & inclusief transfers.. Welkom op Karpathos! Je verblijft in dit mooie Griekse hotel. Kies een plekje bij het zwembad tussen de palmbomen en geniet van het klimaat. Je wordt helemaal zen. Wandel daarna naar het strand, het is vlak bij het hotel. Geniet van de zee en het strand. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het levendige centrum van Karpathos stad.

Fantastische zonvakantie Karpathos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Helios
Fantastische zonvakantie Karpathos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Helios
Fantastische zonvakantie Karpathos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Helios
Fantastische zonvakantie Karpathos 🏝️ 8 Dagen logies ontbijt Helios

zonvakantie Griekenland | last minute vakantie Griekenland | vakantie Griekenland

Vakantie highlights

  • Hip & uniek boutique-style hotel
  • Direct aan het strand van Amoopi
  • Kleinschalig en modern
  • Vlak bij het knusse centrum
  • Relaxen in de chill out bar
  • Heerlijk slapen in je hippe kamer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!