Inpakkers prijs vakantie Sal 🏝️ 8 Dagen logies Nha Terra

Prijs (per persoon)€438,-€515,- -15%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opWoensdag 6 december 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Sal »  Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Ontspannen vakantie Kaapverdië. 8 Dagen logies in Nha Terra, Santa Maria € 438,-  (per persoon). Inpakkers prijs vakantie Sal - Kaapverdië met vertrek op woensdag 6 december 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.6

Nha Terra

8-daagse Zonvakantie naar Sal bij Nha Terra. Midden in levendig Santa Maria, Vlak bij het witte zandstrand, Optioneel: Local Dinner Experience, Simpele maar schone kamers, Ontbijten bij het kleine zwembad, Ook fijn: scherp geprijsd & inclusief transfers.. Het eenvoudige en kleinschalige hotel, Nha Terra, ligt aan de hoofdstraat van Santa Maria. Met een paar stappen sta je op het witte zandstrand. En terwijl de vissersboten bij de pier aanleggen, wandel je rustig naar de winkeltjes om de hoek. Even een praatje maken met die vrolijke verkoper; meer local dan hier wordt het niet! Verkies je een zeer centrale ligging en een scherpe prijs boven comfort en luxe? Dan is Nha Terra het perfecte logeeradres.

Inpakkers prijs vakantie Sal 🏝️ 8 Dagen logies Nha Terra
Inpakkers prijs vakantie Sal 🏝️ 8 Dagen logies Nha Terra
Inpakkers prijs vakantie Sal 🏝️ 8 Dagen logies Nha Terra
Inpakkers prijs vakantie Sal 🏝️ 8 Dagen logies Nha Terra

zonvakantie Kaapverdië | last minute vakantie Kaapverdië | vakantie Kaapverdië

Vakantie highlights

  • Midden in levendig Santa Maria
  • Vlak bij het witte zandstrand
  • Optioneel: Local Dinner Experience
  • Simpele maar schone kamers
  • Ontbijten bij het kleine zwembad
  • Ook fijn: scherp geprijsd & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 6 december 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-11-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!