Goedkoop naar de zon in februari 2025 | Winterzon bestemmingen

Ae490490adff4f695d8831b6d20b97cf XL

Zonvakantie februari 2025! Goedkoop naar de zon in de winter! Een overzicht van de beste winterzon vakantie bestemmingen in februari. De warmste winterzonbestemmingen vind je in Azië en de Caribbean. Maar ook in Europa (Canarische eilanden) en Afrika zijn nog winterzon bestemmingen voor een warme zonvakantie in de winter.

Winterzon vakantie bestemmingen voor februari

Trekken de koude rillingen ook over je rug bij de gedachte aan bergen, sneeuw, skies en gluwein? Nu alle sneeuwliefhebbers hun skivakantie voor hun favoriete wintersport bestemming hebben geboekt, ben je met die gedachte toe aan een heerlijke cocktail in het zonnetje op het strand. Voor de liefhebber van zon, zee en strand is er tijdens de wintermaanden nog voldoende keus; Je boekt een goedkope winterzon vakantie en zit al op het strand in minder dan 5 uren vliegen vanaf Amsterdam Schiphol. We hebben de beste winterzon bestemmingen voor je op een rij gezet.

Waar op vakantie in februari

Winterzon bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika (Caribbean)

Winterzon bestemmingen in Azië

Winterzon bestemmingen in Afrika

Winterzon bestemmingen in Europa

In Europa zijn de zonbestemmingen in februari erg beperkt. Maar je zit eigenlijk altijd goed met een zonvakantie Canarische eilanden. Vermijdt het noorden van Tenerife, hier is kans op flinke regenbuien. De eilanden kunnen in de avond en nacht wat frisser zijn. Met name op Lanzarote en Fuerteventura heb je in de avond wel een jasje of vest nodig, door de stevige wind. Met een last minute Spanje zit je snel op het strand in de zon, in slechts 4,5 uur vliegen!