Naar de zon met kerst of oud en nieuw

08b282bed88832c9197a25b1ea22b623 XL

Op zonvakantie tijdens de kerstvakantie: Goedkoop naar de zon tijdens de kerst of oud en nieuw! Waar is het warm in de kerstvakantie? In december zijn er heerlijke winterzon bestemmingen te vinden in de Caribbean, Azië, de Canarische Eilanden en Afrika. Een greep uit de beste mogelijkheden voor een vakantie naar de zon: Dominicaanse Republiek, Cuba, Bahamas, Mexico, Seychellen, Thailand, Malediven, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria.

Goedkoop naar de zon tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zijn er genoeg zonbestemmingen beschikbaar bij diverse reisaanbieders. Voor een greep uit de goedkoopste zonvakanties hebben wij enkele reisaanbieders geselecteerd. De voordeligste reizen rond de kerst en oud en nieuw, hebben we gevonden bij Sunweb, Prijsvrij, De VakantieDiscounter en Lavida Travel. Bekijk voor speciaal geselecteerde aanbiedingen voor en door reizigers de speciale deals van D-Deals. Wacht niet te lang, de mooiste plekjes voor een zonvakantie met de kerst zijn snel volgeboekt!

Waar is het warm in de kerstvakantie?

Er zijn voldoende zonnige, warme en tropische bestemmingen te boeken tijdens de kerst. Maar let op, het is niet overal de meest geschikte tijd voor een zonvakantie. In het Middellandse Zee gebied is het overal behoorlijk fris. Spanje heeft alleen warme bestemmingen op de Canarische Eilanden. Vermijd echter La Palma en het noorden van Tenerife. In noord Afrika is het ook niet altijd even aangenaam. Zeker in de nacht kan het flink koud worden. Egypte en Tunesië worden dan ook afgeraden.

Voor garantie op mooi weer en een heerlijke strandvakantie kan je met ca. 10 uren vliegen op een tropische bestemming zijn in de Caribbean, Malediven, Seychellen of Thailand. Iets verder van huis kan je in december een goedkope last minute Mexico of last minute Australië boeken.

Lees ook: Waar op vakantie in december

Last minute zonvakantie bestemmingen tijdens de kerst