Beach- en badmode voor jouw strandvakantie

Beachmode 52696738 123rf

Zon, zee en strand? Dan wil je natuurlijk wel in modieuze beach kleding voor de dag. Vergeet ook niet al je mooie momenten vast te leggen met een goede camera. Voor een zonvakantie heb je natuurlijk niet veel uitrusting nodig. Met badkleding, een zonnebril, zonnebrandcrème en een goede fotocamera kom je al een heel eind. Bekijk onze handige vakantie-checklist voor een volledig overzicht van wat je mee moet nemen op een zonvakantie reis. Er zijn altijd dingen waar je even niet aan had gedacht.

Bij zon, zee en strand hoort beach mode

Badmode! Tijdens je wel verdiende zonvakantie, wil je natuurlijk ook op z'n mooist verschijnen op dat witte zandstrand of aan het zwembad van jouw resort. De nieuwste badmode en zwemkleding voor jouw last minute zonvakantie bestel je snel en gemakkelijk online.

Bescherm jezelf tegen de zon

Met die mooie bikini of bermuda stel je jezelf uiteraard wel erg bloot aan de krachtige zomer zon. Deze zonnestralen en met name de uv-stralen, zijn niet goed voor jouw huid. Vergeet dus niet om jezelf goed te beschermen. Bekijk hiervoor eerst onze tips voor insmeren met zonnebrandcrème. Natuurlijk kun je jouw ogen niet op dezelfde manier beschermen tegen de zon. Hiervoor heb je een zonnebril nodig met een uv-filter. Let wel, dat niet alle zonnebrillen een dergelijk filter hebben. Deze zonnebrillen zijn daardoor zelfs schadelijker voor jouw ogen. Dit komt omdat bij het dragen van een zonnebril jouw ogen wijder open staan en zo meer uv-stralen opvangen. Koop dus een goede zonnebril! Zo loop je er modieus bij op jouw paradijs in de zon en kun je verantwoord bruin worden!

Goede vakantiefoto's voor mooie herinneringen

Mooie foto's maken is misschien niet voor iedereen weggelegd. Toch kun je met een goede camera al snel je vakantiefoto's heel goed vastleggen. Je wilt het thuisfront natuurlijk ook nog even laten meegenieten van jouw zonnige ervaring! De foto's via een telefoon zijn vaak niet mooi genoeg om af te laten drukken of terug te kijken op je TV of computer. Deze zijn zeker niet goed genoeg voor bijvoorbeeld een uitvergroting op canvas.