Goedkope vakantie Caribisch gebied: Ontdek Curaçao

Fc2062aef352f80dc2215f346ba9ce28 XL

De Nederlandse Antillen of het Caribisch gebied zijn al jaren een populaire vakantiebestemming. Curaçao is één van de meest populaire eilanden in de Caribbean. Het exotische eiland, met haar hagelwitte stranden, prachtige natuur, cultuur en historie is zeer terecht een populaire vakantie bestemming. Geniet hier van de zon, zee en het strand, maak heerlijke excursies op en om het eiland en ontspan.

Bezoek Willemstad en maak excursies over Curaçao

Er zijn prachtige resorts op Curaçao, met fantastische faciliteiten en met toegang tot het strand. Vanuit je hotel kan je deelnemen aan veel georganiseerde excursies, maar het loont zeker om op Curaçao een auto te huren en zelf op ontdekkingsreis te gaan over het eiland. Er zijn tal van locaties, die niet in een excursie te zien zijn, maar zeer de moeite waard zijn om te ontdekken. Boek een last minute Curaçao!

In Willemstad ligt de oude wijk Otrabanda, wat letterlijk ‘de andere oever’ betekent. Over de jaren heen, hebben zich hier veel verschillende nationaliteiten gevestigd, ieder met zijn eigen culturele achtergrond. Onder begeleiding van een gids, kan men hier heerlijk door de wijk wandelen en haar bijzonderheden ontdekken.

Bij het Pietermaai district in Willemstad ligt het stadsstrand Rock Beach. Hier kan men heerlijk genieten van een hapje en een drankje, ontspannen en heerlijk genieten van het heerlijke weer.

Duiken en snorkelen op Curaçao

Op een goed uur rijden buiten Willemstad ligt een strand, waar niet heel veel toeristen komen. Het is echter wel goed bekend bij de bevolking van Curaçao. Dit strand, Grote Knip, is gratis toegankelijk. Er zijn dan ook niet veel faciliteiten voor eten en drinken aanwezig. Dit strand is ook erg populair bij snorkelaars, die het kleurrijke onderwater leven willen bewonderen.

Voor de kust van Curaçao ligt Klein Curaçao. Dit onbewoonde eiland is een paradijselijk eilandje, met prachtige stranden, helder water en vanwege het prachtige koraal is dit een fantastische plek om te duiken.