✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Mexico Cancun 101103562 123rf
Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 13 uur
Taal: Spaans
Valuta: Mexicaanse Peso
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Aanbevolen (toon advies)

Goedkope zonvakantie Cancun 2020-2021? De goedkoopste last minute Cancun all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties cancun

 

Vakantie weer cancun komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
27°C 2mm
3m/s 74% 22%
29 november
29°C / 23°C
lichte regen
30 november
29°C / 21°C
matige regen
1 december
23°C / 19°C
lichte regen
2 december
26°C / 20°C
lichte regen
3 december
28°C / 23°C
matige regen
4 december
26°C / 21°C
matige regen
5 december
24°C / 21°C
matige regen
6 december
26°C / 22°C
lichte regen
7 december
26°C / 22°C
lichte regen
8 december
26°C / 22°C
matige regen
9 december
26°C / 20°C
lichte regen
10 december
24°C / 18°C
licht bewolkt
 

Luxueuze en actieve zonvakantie in Cancun

Op het meest oostelijke punt van Mexico ligt de stad Cancun. Dit is het toeristische centrum van het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Je ontmoet hier toeristen uit de hele wereld, die willen genieten van Maya ruïnes, de prachtige stranden, het heerlijke weer en willen duiken in de Caraïbische zee. Cancun is een fantastische lastminute zonvakantie bestemming. Ooit was Cancun slechts een klein dorpje op een eilandje tussen de Caraïbische zee en de Nichupté lagune. Nu is het een enorme stad, welke miljoenen toeristen per jaar ontvangt. De grote all-inclusive resorts in Cancun bevinden zich op dit eiland, ook wel de hotelzone genoemd.

Vlak voor de kust liggen meerdere kleine eilanden. Iets ten zuiden van Cancun, tegen over de stad Playa del Carmen, ligt het grootste en populairste eiland is Cozumel. Duiken en snorkelen is hier de grootste bezigheid van de toeristen. De onderwater wereld is hier dan ook prachtig.

Op het vasteland kan je dagtrips maken in de jungle en diverse Mayaruïnes bezoeken, zoals Chitzen Itza. Aan de kust, 130 kilometer ten zuiden van Cancun ligt de oude Maya stad Tulum. Ook bij de hotelzone van Cancun, in El Rey zijn Maya ruïnes te vinden.

Cancun is een moderne stad, met alle faciliteiten. Je kan hier allerlei watersporten bedrijven, zonnen op heerlijke stranden, winkelen in luxe winkelstraten of onderduiken in het bruisende uitgaansleven. Je kan hier baden in weelde en luxe.

Uitgaan in Cancun

In een bruisende miljoenen stad, kan je een druk uitgaansleven verwachten. Er zijn verschillende bekende clubs in de stad, sommige zelfs in de hotelzone, zoals de Coco Bongo of het Palazzo. Er zijn in het centrum volop populaire clubs en discotheken te vinden. Het uitgaansleven in Cancun is iets, wat je gewoon moet ontdekken door je er in te laten meevoeren.

lees verder...

Beoordeling Cancun Yucatán

(0 beoordelingen)