Terschelling 2782216 Pixabay

Goedkope strandvakantie Terschelling boeken? De goedkoopste last minute Terschelling vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutesall inclusive hotels

Even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties terschelling

 

Vakantie weer terschelling komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
12°C 2mm
9m/s 85% 100%
5 juni
11°C / 8°C
matige regen
6 juni
12°C / 10°C
matige regen
7 juni
13°C / 12°C
matige regen
8 juni
14°C / 11°C
matige regen
9 juni
14°C / 12°C
lichte regen
10 juni
14°C / 12°C
lichte regen
11 juni
15°C / 12°C
lichte regen
12 juni
17°C / 14°C
lichte regen
13 juni
15°C / 14°C
matige regen
14 juni
17°C / 15°C
onbewolkt
15 juni
16°C / 14°C
onbewolkt
16 juni
17°C / 15°C
geheel bewolkt
 

Tot rust komen op Terschelling

Terschelling is een heerlijk ontspan eiland. Hier kan je lekker rustig aan doen en genieten van wel verdiende rust. Het eiland heeft een prachtige natuur en heerlijke stranden. Ook kan je hier prima genieten van de cultuur en de uitgaansgelegenheden.

Terschelling heeft heerlijke plekken om te verblijven. Of je nu in een hotel, vakantiehuis of op een camping op Terschelling verblijft. Op dit eiland is de perfecte accommodatie voor je te vinden, vanaf waar je het eiland kunt verkennen. Met mooi weer kan je genieten op het strand en de zee of van de verschillende bezienswaardigheden op het eiland, zoals de Brandaris.

Er valt genoeg te ontdekken. Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen door de natuur. Er zijn een visserijmuseum, een geschiedkundig museum en een landbouwmuseum met kinderboerderij op het eiland. Dit geeft je de gelegenheid de cultuur van het eiland te ontdekken.

De veerdienst naar Terschelling duurt ongeveer 2 uren. Neemt je de sneldienst, dan ben je al in 3 kwartier op het eiland. Voor een volwassene kost een overtocht naar Terschelling en terug bijna 28 euro per persoon. Met de sneldienst kost een retour overtocht Terschelling bijna 23 euro.

Uitgaan op Terschelling

In de verschillende dorpen op het eiland zijn strandtenten, restaurants, bars en cafés te vinden. Ook zijn er sfeervolle discotheken of een bar-dancing te vinden. De dorpen West Terschelling en Midsland zijn het grootst. Hier zijn ook de meeste uitgaansgelegenheden.

lees verder...

Reviews Terschelling

(0 beoordelingen)