Goedkope vakantie Negril 🏝️ Country Country Beach Cottages

Prijs (per persoon)€1601,-€1929,- -17%
Vertrek opMaandag 6 maart 2023
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Jamaica »  Negril »  Negril
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Jamaica ☀ 9 Dagen in Country Country Beach Cottages, Negril ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1601,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Negril - Jamaica met vertrek op maandag 6 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Country Country Beach Cottages

9-daagse Zonvakantie naar Negril bij Country Country Beach Cottages. Hier proef je het echte Jamaica, Lekker kleinschalig, Logeren in authentieke cottages, Boekje lezen op je veranda, Een paar stappen tot het strand, Met leuke beachbar naast de deur & inclusief transfers.. De stijl en charme van het oorspronkelijke Jamaica gecombineerd met hedendaagse faciliteiten. Dat zijn de kenmerken van deze sfeervolle accommodatie welke gelegen is direct aan het strand van Negril. Een verblijf in deze buitengewoon charmante en kleurrijk ingerichte cottages is dan ook met recht bijzonder te noemen.

Goedkope vakantie Negril 🏝️ Country Country Beach Cottages
Goedkope vakantie Negril 🏝️ Country Country Beach Cottages
Goedkope vakantie Negril 🏝️ Country Country Beach Cottages
Goedkope vakantie Negril 🏝️ Country Country Beach Cottages

Vakantie highlights

  • Hier proef je het echte Jamaica, Lekker kleinschalig, Logeren in authentieke cottages, Boekje lezen op je veranda, Een paar stappen tot het strand, Met leuke beachbar naast de deur & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!