TOP DEAL vakantie West Cyprus 🏝️ Olympic Lagoon Paphos

Prijs (per persoon)€1238,-€1376,- -10%
Vertrek opMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Cyprus »  West Cyprus »  Paphos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Cyprus ☀ 8 Dagen in Olympic Lagoon Paphos, Paphos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Kindvriendelijk ☀ € 1238,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ TOP DEAL vakantie West Cyprus - Cyprus met vertrek op maandag 10 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.1

Olympic Lagoon Paphos

8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Olympic Lagoon Paphos. All Inclusive, all good, De service is hier uitgevonden, Inclusief Kids Soccer Academy, Heerlijk slapen in goede bedden, Adults only zones, Fit en fun voor jong en oud & inclusief transfers.. Als je ultieme luxe, perfecte service van de hoogste kwaliteit wilt, kies dan voor Olympic Lagoon Paphos. Dit is het beste van het beste. Het hotel ligt op een geweldige locatie met een Blauwe Vlag strand voor de deur. Behalve een lekker buffetrestaurant met wisselende thema's, tref je hier drie à la carte restaurants, speciale zones voor kinderen en volwassenen, een heuse Maya tempel met waterglijbanen en vele andere activiteiten voor het hele gezin. De comfortabele superior kamers grenzen aan een zwembad dat alleen toegankelijk is voor volwassenen, ideaal voor de rustzoeker. Aan iedereen is gedacht en een verblijf in dit hotel is elke dag een feest.

TOP DEAL vakantie West Cyprus 🏝️ Olympic Lagoon Paphos
TOP DEAL vakantie West Cyprus 🏝️ Olympic Lagoon Paphos
TOP DEAL vakantie West Cyprus 🏝️ Olympic Lagoon Paphos
TOP DEAL vakantie West Cyprus 🏝️ Olympic Lagoon Paphos

Vakantie highlights

  • All Inclusive, all good, De service is hier uitgevonden, Inclusief Kids Soccer Academy, Heerlijk slapen in goede bedden, Adults only zones, Fit en fun voor jong en oud & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Sauna,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!