TIP vakantie Dubai 🏝️ SLS Dubai en Residences

Prijs (per persoon)€1719,-€1999,- -14%
Vertrek opVrijdag 25 november 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Verenigde Arabische Emiraten »  Dubai »  Dubai
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Verenigde Arabische Emiraten ☀ 8 Dagen logies ontbijt in SLS Dubai en Residences, Dubai ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Bremen ☀ € 1719,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ TIP vakantie Dubai - Verenigde Arabische Emiraten met vertrek op vrijdag 25 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

SLS Dubai en Residences

In Downtown Dubai met een 360-graden-panorama-uitzicht over de stad en Dubai Creek. De Dubai Mall met tal van winkel- en uitgaansgelegenheden is met de auto in ca. 5 minuten te bereiken.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 25 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!