Last minute vakantie Provence 🏝️ Lei Suves

Prijs (per persoon)€323,-€404,- -20%
Vertrek opZaterdag 17 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Provence »  Roquebrune Sur Argens
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen logies in Lei Suves, Roquebrune Sur Argens ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 323,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Provence - Frankrijk met vertrek op zaterdag 17 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Lei Suves

Zwemmen in het zwembad met uitzicht op de heuvels van de Provence. Of ga je toch liever naar de kust om daar te in de Middellandse Zee te zwemmen? Dankzij de ligging van deze goed onderhouden...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 17 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!