Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ Iperion Beach

Prijs (per persoon)€665,-€978,- -32%
Vertrek opWoensdag 10 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Griekenland »  Kreta »  Rethymnon
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen in Iperion Beach, Rethymnon ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 665,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren appartement ☀ Aanbieding zonvakantie Kreta - Griekenland met vertrek op woensdag 10 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Iperion Beach

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Iperion Beach. Voel je gelijk thuis, Met een paar passen op het strand, Rust en comfort gemixt, Ontbijt inclusief zeezicht, Appartementen spic en span, Trek? Bestel een snack & inclusief transfers.. Want wat is het heerlijk om wakker te worden en meteen met de voetjes in het warme zand te staan. Het complex ligt helemaal aan het einde van de boulevard, dus lekker rustig. De appartementen zijn stijlvol en alle moderne gemakken zijn aanwezig. Je wandelt door de branding of ontspant bij het zwembad achter het complex. En aan de voorkant drink je een koude mythos terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Puur genieten zo in je tweede thuis aan zee.

Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ Iperion Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ Iperion Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ Iperion Beach
Aanbieding zonvakantie Kreta 🏝️ Iperion Beach

Vakantie highlights

  • Voel je gelijk thuis, Met een paar passen op het strand, Rust en comfort gemixt, Ontbijt inclusief zeezicht, Appartementen spic en span, Trek? Bestel een snack & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 10 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!