Super zonvakantie Mykonos 🏝️ Elena Studios en Suites

Prijs (per persoon)€764,-€1019,- -25%
Vertrek opVrijdag 16 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Griekenland »  Mykonos »  Ornos
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Griekenland ☀ 8 Dagen logies in Elena Studios en Suites, Ornos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 764,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Super zonvakantie Mykonos - Griekenland met vertrek op vrijdag 16 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Elena Studios en Suites

Centraal in het pittoreske vissersdorpje Ornos. 2 stranden zijn te voet in 5 minuten te bereiken, het windstille badstrand Ornos Beach en het kitestrand met surfschool. Supermarkt op 150 m.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!