Fantastische zonvakantie Adriatische Kust 🏝️ Residence Albatros

Prijs (p.p.) €329,-€349,-  -6%
Vertrek opVrijdag 18 juni 2021
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Italië »  Adriatische Kust »  Caorle
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 4 Dagen logies in Residence Albatros, Caorle ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 329,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Aan de jachthaven ☀ Ruime appartementen ☀ Kindvriendelijk ☀ Fantastische zonvakantie Adriatische Kust met vertrek op vrijdag 18 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Residence Albatros

De gezellige residence Albatros heeft een unieke ligging. Het ligt namelijk aan de jachthaven van de gezellige badplaats Caorle. Wanneer je op je luchtbedje dobbert in het zwembad je een fenomenaal uitzicht over de luxe jachten. Het kindvriendelijke vakantieadres beschikt over ruime appartementen die comfortabel zijn ingericht en voorzien zijn van een balkon of terras. Een fijne plek om 's avonds met een goed glas wijn na te genieten van een heerlijke dag terwijl de zon langzaam onder gaat...

Fantastische zonvakantie Adriatische Kust 🏝️ Residence Albatros
Fantastische zonvakantie Adriatische Kust 🏝️ Residence Albatros
Fantastische zonvakantie Adriatische Kust 🏝️ Residence Albatros
Fantastische zonvakantie Adriatische Kust 🏝️ Residence Albatros

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 18 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!