Last minute zonvakantie Rome 🏝️ Cardinal St Peter

Prijs€376,-€501,- -25%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Rome »  Rome
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Cardinal St Peter, Rome ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 376,-  ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Last minute zonvakantie Rome - Italië met vertrek op maandag 28 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Cardinal St Peter

Net buiten het drukke centrum en op loopafstand van het grootste park van Rome, Villa Pampili. Vaticaanstad ligt ook op loopafstand van het hotel, maar je kunt natuurlijk ook gewoon met het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!