Zonovergoten vakantie Brac 🏝️ Milna Osam 8 Dagen €720,-

Prijs (per persoon)€720,-€1014,- -29%
Vertrek opDinsdag 16 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Brac »  Milna
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Actieprijs vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Milna Osam, Milna ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Keulen € 720,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Zonovergoten vakantie Brac - Kroatië met vertrek op dinsdag 16 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

Milna Osam

Het strand (grind/stenen) is direct te bereiken via een trap. Het centrum van Milna met bars en restaurants ligt op ca. 500 m.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 16 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!