Fantastische zonvakantie Istrië 🏝️ 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie

Prijs (per persoon)€1085,-€1219,- -11%
Vertrek opDonderdag 25 mei 2023
Verblijf15 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Crikvenica
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Kroatië ☀ 15 Dagen in 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie, Crikvenica ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1085,-  (per persoon) ☀ Fantastische zonvakantie Istrië - Kroatië met vertrek op donderdag 25 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie

15-daagse Zonvakantie naar Istrië bij 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie. Huurauto en overnachtingen, Route van Noord naar Zuid-Kroatië, Combinatie van cultuur en natuur, Steden zoals Pula en Split, Nieuw programma vanaf april 2021, Dubrovnik: Parel Adriatische Zee & inclusief transfers.. Ontdek het prachtige oude Pula met een heerlijke wandeling door de smalle straatjes. Slenter door de steegjes langs de vele kastelen, paleizen, kathedralen en musea. Maak een lekkere wandeling door de Riviera van Crikvenica, die gevormd wordt door de aaneenschakeling van diverse kleine gezellige dorpjes. Ontdek zeker Selce, Dramalj, Jadranovo en Crikvenica zelf. De grillige baai en de kleurrijke flora van de oudste Kroatische stad Sibenik nodigen je uit om een kijkje te komen nemen. Vanuit de populaire badplaats Makarska ben je zo op de eilanden Brac en Hvar, die gekenmerkt worden door de vele olijf en wijngaarden. De prachtige kustlijn en het heerlijke strand nodigen je al uit voor een middagje strand. Bezoek zeker Dubrovnik, gelegen op een rotspunt tussen de stadsmuren. Vanuit het klooster wandel je zo door de Ploce poort naar de haven. Voor een mooi panorama van de stad en de fraaie contrasten met het heldere water, moet je zeker even naar het zuiden van de stad rijden. Een zeer verrassend land ontdekken op je eigen tempo.

Fantastische zonvakantie Istrië 🏝️ 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie
Fantastische zonvakantie Istrië 🏝️ 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie
Fantastische zonvakantie Istrië 🏝️ 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie
Fantastische zonvakantie Istrië 🏝️ 15 daagse fly drive Grand Tour Kroatie

Vakantie highlights

  • Huurauto en overnachtingen, Route van Noord naar Zuid-Kroatië, Combinatie van cultuur en natuur, Steden zoals Pula en Split, Nieuw programma vanaf april 2021, Dubrovnik: Parel Adriatische Zee & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!