Spotprijs vakantie Malta 🏝️ Alexandra 8 Dagen €338,-

Prijs (per persoon)€338,-€476,- -29%
Vertrek opMaandag 27 februari 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  St. Julians
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Prijs voordeel winterzon vakantie Malta ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Alexandra, St. Julians ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Brussel Zaventem € 338,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Spotprijs vakantie Malta - Malta met vertrek op maandag 27 februari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

Alexandra

Als je op zoek bent naar een hotel midden in het bruisende uitgaanscentrum Paceville, dan ben je bij Hotel Alexandra aan het juiste adres. Het hotel ligt in het hart van St. Julians en is hierdoor...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!