TIP vakantie Malta 🏝️ The Waterfront

Prijs (per persoon)€731,-€988,- -26%
Vertrek opDonderdag 29 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Malta »  Sliema
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Malta ☀ 8 Dagen in The Waterfront, Sliema ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 731,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TIP vakantie Malta - Malta met vertrek op donderdag 29 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

The Waterfront

8-daagse Zonvakantie naar Malta bij The Waterfront. Geweldig uitzicht over de haven, Aan de boulevard met terrassen, Zwemmen en loungen op het dak, Koffie met taart bij Star Café, Stap op de ferry naar Valletta, Loop naar Fort Manoel & inclusief transfers.. Vanuit het hotel The Waterfront kijk je over de stad. Je ziet aan de ene kant de haven en Manoel Island met het gerestaureerde fort. En aan de andere kant duik je de moderne boulevard op, met het winkelcentrum The Point. Je realiseert je al snel dat de locatie wel goed zit.

TIP vakantie Malta 🏝️ The Waterfront
TIP vakantie Malta 🏝️ The Waterfront
TIP vakantie Malta 🏝️ The Waterfront
TIP vakantie Malta 🏝️ The Waterfront

Vakantie highlights

  • Geweldig uitzicht over de haven, Aan de boulevard met terrassen, Zwemmen en loungen op het dak, Koffie met taart bij Star Café, Stap op de ferry naar Valletta, Loop naar Fort Manoel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!