Geweldige vakantie Westkust 🏝️ LUX Le Morne

Prijs (per persoon)€14261,-€16392,- -13%
Vertrek opDinsdag 1 november 2022
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Mauritius »  Westkust »  Le Morne
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Mauritius ☀ 9 Dagen logies ontbijt in LUX Le Morne, Le Morne ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 14261,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Geweldige vakantie Westkust - Mauritius met vertrek op dinsdag 1 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

LUX Le Morne

Direct aan het witte zandstrand met de indrukwekkende achtergrond van Le Morne op het schiereiland Le Morne Brabant, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!