Last minute vakantie Yucatán 🏝️ Dreams Playa Mujeres Golf en Spa Resort

Prijs (per persoon)€3411,-€4264,- -20%
Vertrek opZaterdag 16 juli 2022
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Mexico »  Yucatán »  Cancun
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Mexico ☀ 9 Dagen all inclusive in Dreams Playa Mujeres Golf en Spa Resort, Cancun ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 3411,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Yucatán - Mexico met vertrek op zaterdag 16 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Dreams Playa Mujeres Golf en Spa Resort

Direct aan het fijne zandstrand van Playa Mujeres. Het centrum van Cancun met tal van winkels en uitgaansgelegenheden ligt op ca. 10 minuten rijden met de auto.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 16 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!