Heerlijke zonvakantie La Digue 🏝️ La Digue Island Lodge

Prijs (per persoon)€1901,-€2236,- -15%
Vertrek opDinsdag 11 oktober 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie3 Sterren chalet
Bestemming Seychellen »  La Digue »  La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Seychellen ☀ 10 Dagen in La Digue Island Lodge, La Digue ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1901,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren chalet ☀ Heerlijke zonvakantie La Digue - Seychellen met vertrek op dinsdag 11 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

La Digue Island Lodge

10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij La Digue Island Lodge. Dineren met je voeten in het zand, Fietsen naar Anse Source d'Argent, Hier vergeet je de tijd, Aan een langgerekt bountystrand, Voor rustzoekers en snorkelaars, Prachtige zonsondergang & inclusief transfers.. Als je hier logeert, sla je twee vliegen in een klap. De lodge ligt aan het witte bounty strand van Anse Réunion midden in een tropische tuin met kokospalmen en takamaka bomen. Precies, die waar de rum van gemaakt wordt. De menukaart staat hier vol met Creoolse gerechten en als extra plus een geweldig uitzicht op buureiland Praslin tijdens zonsondergang. In La Digue Island Lodge kom je niets te kort. Het zwembad is verkoelend, er is een spa en duikcentrum en de houten chalets zijn knus. En met de fiets ben je zo op de beste plekken van het eiland!

Heerlijke zonvakantie La Digue 🏝️ La Digue Island Lodge
Heerlijke zonvakantie La Digue 🏝️ La Digue Island Lodge
Heerlijke zonvakantie La Digue 🏝️ La Digue Island Lodge
Heerlijke zonvakantie La Digue 🏝️ La Digue Island Lodge

Vakantie highlights

  • Dineren met je voeten in het zand, Fietsen naar Anse Source d'Argent, Hier vergeet je de tijd, Aan een langgerekt bountystrand, Voor rustzoekers en snorkelaars, Prachtige zonsondergang & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Duikschool,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!