TIP zonvakantie La Digue 🏝️ Patatran Village

Prijs€1651,-€1989,- -17%
Vertrek opDinsdag 29 augustus 2023
Verblijf10 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Seychellen »  La Digue »  La Digue
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Seychellen ☀ 10 Dagen in Patatran Village, La Digue ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1651,-  ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ TIP zonvakantie La Digue - Seychellen met vertrek op dinsdag 29 augustus 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Patatran Village

10-daagse Zonvakantie naar La Digue bij Patatran Village. Kleinschalig en eenvoudig complex, Smile! Met duurzaamheidslabel, Zeezicht vanuit iedere kamer, De zee is hier écht zo blauw!, Op de fiets naar de haven, Klein zwembad om af te koelen & inclusief transfers.. Een vrolijk, eenvoudig en kleinschalig complex direct aan het strand. Het eerste wat je opvalt als je verwelkomd wordt in een prettig nonchalante kamer is het uitzicht op zee. Deze zee is de thuishaven van vissen in alle kleuren en maten, dus vergeet niet je snorkel mee te nemen. Het zwembad heeft een klein terras en op de fiets ben je in tien minuten in de haven van La Digue.

TIP zonvakantie La Digue 🏝️ Patatran Village
TIP zonvakantie La Digue 🏝️ Patatran Village
TIP zonvakantie La Digue 🏝️ Patatran Village
TIP zonvakantie La Digue 🏝️ Patatran Village

Vakantie highlights

  • Kleinschalig en eenvoudig complex, Smile! Met duurzaamheidslabel, Zeezicht vanuit iedere kamer, De zee is hier écht zo blauw!, Op de fiets naar de haven, Klein zwembad om af te koelen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 29 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!