Geweldige vakantie Mahé 🏝️ Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa

Prijs (p.p.) €1787,-€2179,-  -18%
Vertrek opZaterdag 19 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies en ontbijt
Accommodatie5 Sterren villa's
Bestemming Seychellen »  Mahé »  Silhouette Island
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope vakantie Seychellen ☀ 8 Dagen logies en ontbijt in Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa, Silhouette Island ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1787,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Verblijf in 5 sterren Villa's ☀ Geweldige vakantie Mahé met vertrek op zaterdag 19 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij D-Reizen met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa

Bijzonderheden Hilton Seychelles Labriz Resort En Spa Een prachtig resort met zeer goede faciliteiten en service. Ideaal om uw reis in de Seychellen mee te beginnen of te eindigen. Faciliteiten Receptie, lounge, diverse restaurants, groot zwembad, spa & wellness faciliteiten, P A D I duikcentrum. Geen lift (laagbouw). Diverse watersportmogelijkheden en natuurwandelingen door het prachtige binnenland. Ligging Het enige resort op dit derde eiland qua grootte en is gelegen op ca. 45 minuten varen vanuit Mahé. Kamers Diverse villa-stijl kamertypes met televisie, airconditioning, minibar, kluisje, koffie- en theezetfaciliteitenbalkon of terras, en badkamer met (buiten)douche en toilet. Er zijn tevens poolvillas beschikbaar. Deze informatie over Hotel Hilton Seychelles Labriz Resort En Spa wordt u aangeboden door onze partner de Jong Intra Vakanties. Vind de beste deal naar Hotel Hilton Seychelles Labriz Resort En Spa in Silhouette Island, Mahé!

Geweldige vakantie Mahé 🏝️ Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa
Geweldige vakantie Mahé 🏝️ Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa
Geweldige vakantie Mahé 🏝️ Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa
Geweldige vakantie Mahé 🏝️ Hilton Seychelles Labriz Resort and Spa

Faciliteiten accommodatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 19 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!