Aanbieding zonvakantie Mahé 🏝️ Kempinski Seychelles Resort

Prijs (per persoon)€1512,-€1867,- -19%
Vertrek opDinsdag 7 juni 2022
Verblijf10 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Seychellen »  Mahé »  Baie Lazare
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Seychellen ☀ 10 Dagen in Kempinski Seychelles Resort, Baie Lazare ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1512,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Aanbieding zonvakantie Mahé - Seychellen met vertrek op dinsdag 7 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Kempinski Seychelles Resort

10-daagse Zonvakantie naar Mahé bij Kempinski Seychelles Resort. Hier voel je je thuis, Smile! Met duurzaamheidslabel, Slapen in luxe kamers, Dineren met je voeten in het zand, Dat uitzicht: schitterend!, En het strand dichtbij, Met aandacht voor mens en milieu, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Parbleu! Hier weten ze wat luxe is. Met prachtig ingerichte kamers, zachte ligbedjes op het strand en culinaire hoogstandjes van de Seychelse chef, weet dit resort hoe je gasten in de watten moet leggen. Duiken, snorkelen, tennissen of kajakken: het Kempinski Resort regelt het voor je met liefde. Proef hier 's avonds de Hot Stone Steak, de specialiteit van het huis. Sluit de dag af met live muziek, snacks en een tropische cocktail bij de Planters bar and longe. Heerlijk genieten!

Aanbieding zonvakantie Mahé 🏝️ Kempinski Seychelles Resort
Aanbieding zonvakantie Mahé 🏝️ Kempinski Seychelles Resort
Aanbieding zonvakantie Mahé 🏝️ Kempinski Seychelles Resort
Aanbieding zonvakantie Mahé 🏝️ Kempinski Seychelles Resort

Vakantie highlights

  • Hier voel je je thuis, Smile! Met duurzaamheidslabel, Slapen in luxe kamers, Dineren met je voeten in het zand, Dat uitzicht: schitterend!, En het strand dichtbij, Met aandacht voor mens en milieu, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Tennis
  • Volleybal,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 7 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!