Last minute vakantie Praslin 🏝️ Berjaya Praslin

Prijs (p/p)€1022,-€1278,- -20%
Vertrek opDinsdag 11 mei 2021
Verblijf10 Dagen
Accommodatie2.5 Sterren hotel
Bestemming Seychellen »  Praslin »  Cote d'Or
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Seychellen ☀ 10 Dagen in Berjaya Praslin, Cote d'Or ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1022,- p/p ☀ Verblijf in 2.5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Praslin - Seychellen met vertrek op dinsdag 11 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.2

Berjaya Praslin

Wie in het Berjaya Praslin Resort logeert, krijgt de Seychellen uit de gidsen te zien. Compleet met palmbomen, smetteloos wit zand en lagunes vol turquoise water. Plons in het zwembad of wandel richting de Cote d'Or Esplanade: een erg mooi stukje zandstrand op Praslin. Het hotel ligt fantastisch, de kamers zijn eenvoudig. Verwacht geen luxe, wél een unieke onderwaterwereld voor de deur en een boel gezelligheid op de Seychellen. Bijvoorbeeld tijdens het diner op het strand. Pizza eten met je voeten in het zand, wat wil een mens nog meer? En vanuit Berjaya Praslin loop je zó naar het dorpje Anse Volbert.

Last minute vakantie Praslin 🏝️ Berjaya Praslin
Last minute vakantie Praslin 🏝️ Berjaya Praslin
Last minute vakantie Praslin 🏝️ Berjaya Praslin
Last minute vakantie Praslin 🏝️ Berjaya Praslin

Faciliteiten accommodatie

  • Afkoelen in het zwembad
  • Unieke onderwaterwereld
  • En lopend naar het strand
  • Eenvoudig, maar alles aanwezig
  • Eten met de voeten in het zand
  • Gemoedelijke sfeer

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!