Voorjaarsvakantie 38917674 123rf

Voorjaarsvakantie zon aanbiedingen 2020. Tijdens de voorjaarsvakantie (krokusvakantie) kun je heerlijk op zonvakantie naar vele in de en de . Ook is het heerlijk vertoeven op de Kaapverdische eilanden, in of . Boek een zonvakantie tijdens de voorjaarsvakantie. Ook een leuk valentijnskadootje! Bekijk ook de beste voor de goedkoopste last minute volgende week!

Goedkope voorjaarsvakanties

Wanneer is de voorjaarsvakantie 2020

Jouw school mag afwijken van de onderstaande data voor de voorjaarsvakantie (krokusvakantie). Dit zijn adviesdata van de Nederlandse overheid. Controleer dus ook de schoolgids.

Voorjaarsvakantie 2020
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid
15 februari t/m 23 februari 2020 22 februari t/m 1 maart 2020 22 februari t/m 1 maart 2020

Naar de zon tijdens de voorjaarsvakantie

De zijn met name mooi in deze tijd van het jaar. Met tropische temperaturen en een tropische verfrissende cocktail in de hand, is het volop genieten in de zon. Voor de liefhebbers van duiken en snorkelen ben je hier op de perfecte plaats. De onderwaterwereld is prachtig mooi. Blijf je liever iets dichter bij huis? Op de Canarische Eilanden (in het zuiden van de eilanden) is het heerlijk vertoeven. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 23 graden. De kans op regen is minimaal, hoewel er nog wel een kleine kans op een frisse wind is. De Kaapverdische eilanden en Dubai zijn in deze tijd perfect voor een zonvakantie. Hoe dan ook, in februari zijn er voldoende heerlijke voor een lekkere warme .

tropical islands resort

Vakantie op een tropisch eiland nabij Berlijn

In het Duitse Krausnick ligt een waar tropisch paradijs. Het is het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa. In het enorme tropische zwemparadijs Tropical Islands Resort, vind je alles wat je op een tropisch eiland zou verwachten. Het resort heeft 4 glijbanen, waaronder een 27 meter hoge glijbaan en een turbo glijbaan, waar je snelheden haalt tot 70 km per uur. Maar ook: Twee luchtballonnen voor een heuse ballonvaart, een fitness centrum, midgetgolf-baan,nese baai, gigantische spa, een tropisch dorp en zelfs een heus tropisch regenwoud.

PRIJZEN EN TROPICAL ISLANDS BOEKEN

lees verder...
0
0
0
s2smodern