✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kroatie Cavtat 993380 Pixabay
Porec, Rovinj, Hvar, Cavtat, Dubrovnik
Goedkope vakantie Kroatië
vanaf €591,-
Op = Op
Reisaanbieder: Prijsvrij

Last minute zonvakantie Kroatië inclusief vlucht. Kroatië is een vakantie land dat bekend staat om haar mooie natuur, oude cultuur en voordelige prijzen. Het is dan ook een uitstekende vakantiebestemming. In juli verblijf je al 8 dagen in een 3 sterren hotel direct aan de kust van Zuid Dalmatie voor slechts €591,- per persoon.

Boek nu met korting

Op = Op

vanaf €591,-

pak deze deal
*disclaimer

Goedkope vakantie Kroatië

Of je nu een autovakantie Kroatië wil maken of een last minute vakantie Kroatië inclusief vlucht en hotel wil boeken. Er zijn tal van mogelijkheden, van vakantieparken tot luxe all inclusive hotels, voor een goedkope vakantie naar Kroatië. De natuur is hier beeldschoon. Niet alleen het heuvelachtige beboste landschap met haar ruwe kustlijn. Ook de onderwaterwereld voor de kust is adembenemend. Je kunt hier uitstekend snorkelen en duiken. Uiteraard kun je ook hier prima zonnebaden op het strand of gezellige terrasjes opzoeken en wat cultuur opsnuiven in de dorpen en steden. Het is een heerlijk land, voor een goedkope vakantie.